Hamida

Video koji slama srce: Cazinjani, ovim ljudima moramo pomoći!

Video koji slama srce: Cazinjani, ovim ljudima moramo pomoći!
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Prije nekoliko mjeseci zgrada Kantonalne bolnice je bila u plamenu. Tragediju koja se dogodila u Bihaću popratila je cijela Bosna i Hercegovina. Strašan prizor i tugu u tom trenutku ublažili su hrabri Krajišnici koji su odmah priskočili u pomoć svojim sugrađanima, koji su odmah reagirali onako kako se to od pravih ljutih krajišnika i očekuje. A sada je na redu da pomognemo i našoj Bosni i Hercegovini. Bosni koja je još jednom ranjena i koja očajnički moli za pomoć!

Ogromne poplave širom države nose sve pred sobom. Kuće, stanove, garaže, automobile, i ono najgore – ljudske živote. Stariji čovjek je preminuo od srčanog udara dok je spašavao stoku, a komšije kažu kako je to sve što je imao. Djecu, penzionere i žene evakuiraju iz poplavljenih kuća širom države. Neki su izgubili sve!

Izgubio je i čovjek na priloženom videozapisu čija reakcija nakon rušenja njegove kuće slama srce.

Dragi naši Cazinjani, odazovite se na poziv Općine, Crvenog križa i udruženja Srce Cazina, pomozite unesrećenim. Svaka materijalna pomoć je dobrodošla, a u ovim trenucima najpotrebnija je pomoć u hrani, odjeći, vodi, grijalicama…

VEZANA VIJEST: Općina Cazin pokreće akciju za pomoć ugroženom stanovništvu BiH

Cazin.net

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *