Azra Kahriman

Trudnica ispisala poruke na tijelima djece, a potom ubila njih pa sebe

Trudnica ispisala poruke na tijelima djece, a potom ubila njih pa sebe
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Trudnica Fiona Anderson je ispisala poruke na čelu svakog od svoje troje djece, a potom je počinila samoubistvo.

Stravičan slučaj je potresao Veliku Britaniju. Policija je nakon pronalaska tijela mrtve žene na višespratnom parkingu pronašla i tijela troje djece. Trudna žena čije je tijelo pronađeno je identifikovana kao Fiona Anderson. Noć prije ubistava bivši partner Fione, Craig McLelland, joj je saopštio da sada ima novu vezu. Craig i dvadesettrogodišnja Fiona su imali troje zajedničke djece. Nakon što je saznala za novu vezu, Fiona je odlučila da ubije njihovo troje djece, a potom i samu sebe.

Prema navodima policije njihova djeca, Levine, 3 godine, Addyja, 2 godine i Kydena, 11 mjeseci su ugušeni u kadi punoj vode. Nakon čega ih je Fiona poredala na krevet, a potom je ostavila na njima poruke.

Na svakom djetetu karminom je iscrtala srce na čelu i poruku: “Volim te.”, a na zidu je napisala: “Volim ih, i čuvat ću ih.”

Na svom tijelu je napisala imena svih četvoro djece, uključujući i ono koje je trebalo da se rodi za dva mjeseca, a kojem je planirala dati ime Evalie.

Fiona je Craiga, nakon što joj je rekao da ima novu vezu, ubola nožem. Na upit policije, on je rekao da ga je ubo stranac na ulici, no poslije je ipak priznao da je slagao kako bi zaštitio Fionu, i kako bi spriječio da djecu odvede socijalna služba koja je već neko vrijeme nadzirala ovu porodicu..

Beba u Fioninoj utrobi nije preživjela.

bosnia.alrasub.com

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *