Hamida

Tražili otkup za Tijanu, pa se izvinjavali, a onda izbrisali Fejsbuk stranicu!

Tražili otkup za Tijanu, pa se izvinjavali, a onda izbrisali Fejsbuk stranicu!
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Kako Telegraf saznaje, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu bizarnu Fejsbuk stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala. Prethodno su “otmičari” napisali: “Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo želeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić”

Osnivači kontroverzne stranice na društvenoj mreži Fejsbuk “Tijana Jurić – Kako doći do nje” naprasno su promenili izgled strane, skinuli sliku otmičara s detetom i postavili obaveštenje da su to uradili kako bi privukli pažnju javnosti zbog potrage za nestalom devojčicom?!

– Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo želeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić – bilo je napisano na ovoj stranici.

Printskrin: Facebook/Tijana Jurić - Kako doći do nje?

Međutim, nakon nekoliko minuta cela stranica izbrisana je s Fejsbuka i više joj se ne može pristupiti.

Podsetimo, prethodne noći je napravljena grupa “Tijana Jurić – Kako doći do nje?“. Tu su bili napisani “uslovi pod kojima će je pustiti” .

– Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav – pisalo je na njoj.

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

Ispod ovoga, isti tekst napisan je na mađarskom, engleskom, albanskom i francuskom jeziku.

Kako Telegraf saznaje u MUP-u Srbije, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu bizarnu Fejsbuk stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala.

 

(Telegraf.rs)

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *