Hamida

Student došao da polaže ispit iako je nesporedno prije toga uboden 5 puta šarafcigerom

Student došao da polaže ispit iako je nesporedno prije toga uboden 5 puta šarafcigerom
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Bradley Halton, 18, proglašen je za najposvećenijeg studenta nakon što je otišao na koledž da polaže ispit uprkos tome što je neposredno prije ispita uboden pet puta šarafcigerom u desno bedro. Naime, Bradley je išao prema Barking i Dagenham koledžu, nakon čega mu je banda od petero muškaraca napravila zasjedu i napala ga. Kako agencije prenose, napad je bio ničim izazvan, i on je upotrijebio maramice kako bi previo rane dok se ne završi ispit.

Nakon što su ga izvrijeđali na rasnoj osnovi, jedan od napadača zgrabio ga je za grlo, nakon čega ga je drugi napadač držao za struk dok je ležao na zemlji. Napadači su nedugo zatim pobjegli sa mjesta napada, ostavljajući Bradleya krvavog i povrijeđenog. Uprkos takvom stanju, Bradley je došao da polaže ispit na svom koledžu. Njegove kolege su ga opisali kao najsposvećenijeg studenta u Velikoj Britaniji.

On je pet puta uboden šarafcigerom u desno bedro, a njegova djevojka zvala je hitnu pomoć tek kada su mu bolovi postali nepodnošljivi. Glasnogovornik Met policije je izjavio da je ovo bio napad bez motiva, budući da ništa nije ukradeno od Bradleya. Student je rekao policiji da je bio napadnut od grupe azijskih muškaraca tog jutra u 9:00 i da je bio oboren na zemlju nakon što su ga počeli udarati, te je naposlijetku uboden u desno bedro.

“Dobiti takav poziv je najgora noćna mora svake majke. Moj cijeli svijet kao da se u tom trenutku rušio.”, izjavila je Bradleyina majka nakon što je primila poziv da je njen sin smješten u bolnicu u Whitechapelu zbog povreda.

 

 

bosnia.alrasub.com

 

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *