Azra Kahriman

Nakon što je pokazala crtež pištolja, petogodišnjakinju u školi natjerali da potpiše ugovor da neće nikoga ubiti

Nakon što je pokazala crtež pištolja, petogodišnjakinju u školi natjerali da potpiše ugovor da neće nikoga ubiti
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Petogodišnjakinja iz Alabame je prisiljena u školi da potpiše ugovor u kojem stoj da neće ubiti sebe niti bilo koga drugo, nakon što je pokazala na crtež pištolja obojenog voštenim bojicama drugom učeniku.

Djevojčicina majka Rebecca je izjavila da su u E R Dickson osnovnoj školi u gradu Mobile, dali njenoj kćerki upitnik koji analizira suicidalne misli. Rebecca, koja nije željela da otkriva svoje prezime, je izjavila za WPMI Local 15 News da je njena kćerka nacrtala predmet koji je ličio na pištolj. Majka djevojčice kaže da u školi navode da je djevojčica pokazala crtež drugom učeniku i imitirala zvuke pucnja.

Nakon što su njenu malenu pitali da li je depresivna, dali su joj da potpiše ugovor o sigurnosti u toj školi, iako državni zakon u Alabami kaže da maloljetnici ne mogu potpisivati ugovore. Većinu riječi koje sadrži ugovor koji je djevojčica potpisala, ona ne razumije. Pitala je svoje roditelje šta je to ubistvo. Grad Mobile u Alabami je na skali najopasnijih gradova u Sjedinjenim Državama na devetom mjestu, dok je Detroit na prvom mjestu.

U školi su preporučili da djevojčica posjeti psihijatra.

bosnia.alrasub.com

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *