Azra Kahriman

Majka pokušala da ubije svoje kćerke kako bi one mogle upoznati Isusa Krista

Majka pokušala da ubije svoje kćerke kako bi one mogle upoznati Isusa Krista
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Žena iz Montgomery-ja u Illinoisu, je pokušala da ubije svoje tri kćerke nakon što su joj stigle poruke koje je poslao njen suprug. Kako navodi Chicago Sun-Times, ona je tim činom željela da postigne da one upoznaju Isusa Krista. Optužena je za prvostepeno ubistvo.

Policija je došavši na vrata Pamele j. Christensen 25. septembra zatekla ženu prekrivenu krvlju. Kako stoji u sudskim dokumentima, četrdesetsedmogodišnja Pamela je pala na koljena i policajcima priznala da je pokušala da ubije svoje kćerke. Pameline kćerke od 12, 16 i 19 godina su rekle policajcima da ih je majka obukla u bijelo, i držala je noževe ispred njih, pitajući ih da li prihvataju Isusa Krista kao svog spasitelja.

1412986423485_wps_3_A_Montgomery_woman_accuse

Porodična kuća u Illinoisu

Dvije od tri djevojke su izbodene, i pretrpjele su manje povrijede. Christensen je sebe probola nožem u prsa i abdomen, i primljena je u lokalnu bolnicu. Ona je pokušala da ubije svoje kćerke mješavinom hemijskih preparata za čišćenje kuće. Njene kćerke su odbile da popiju taj otrov koji im je majka spremila.

Njen muž Vaughn Christensen joj je ostavio poruku na telefon da se svijet završava i da treba da pripremi porodicu kako bi upoznali Isusa Krista. Vaughn je bivši pastor u Sugar Grove crkvi. On je postao izuzetno nasilan prema svojoj ženi i djeci zbog trenutačnog postupka brakorazvodne parnice. U augustu je Pamela tražila zaštitu policije od nasilnog Vaughna.

1412986463162_Image_galleryImage_A_Montgomery_woman_accuse

Pastor Vaughn Christensen

Kaucija za Pamelu Christensen je izrečena u srijedu i iznosi 1 milion dolara, a Pamelu očekuju nazad u sudnici 16. oktobra. Starateljstvo nad kćerkama Pamele u Vaughna je dobio Pamelin otac.

 

bosnia.alrasub.com

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *