Azra Kahriman

Madonna podržala svog sina koji je objavio IDIŠ-ov video

Madonna podržala svog sina koji je objavio IDIŠ-ov video
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Popularna pop pjevačica Madonna je podržala svog sina koji je nedavno objavio video koji upućuje na IDIŠ.

Četrnaestogodišnji Madonnin sin Rocco Ritchie je na svoj Instagram profil objavio video u kojem grupa naoružanih muškaraca ubija djecu koja leže na tlu. On je objavio ovaj video uz slijedeće riječi: “I think if your still being a di** to people, I would stop. We've got a little worse of a problem on are hands here guys. We don't need more negative a** holes here.”

Ovaj video popraćen vulgarnim komentarom je izazvao lavinu kritika. Madonna, kao i svaka druga majka je stala u odbranu svoga sina, rekavši  za taj njegov čin da je to izražavanje ogorčenja. Kako prenosi Al Arabiya English, Madonna je izjavila: “Aplaudiram sinovljevoj želji da izrazi svoje ogorčenje postavljanjem IDIŠ-ovog snimka na Instagram.”

Video koji je Ritchie objavio je u suprotnosti sa uslovima korištenja Instagrama, i stoga bi njegov profil mogao biti suspendovan. Instagramova pravila korištenja nalažu da korisnici ne smiju objavljivati nasilan, diskriminatorski, nezakonit, sadržaj koji upućuje na mržnju, nudistički sadržaj, pornografski, ili seksualno sugestivni sadržaj. Video je naposlijetku uklonjen. Ritchie ima 92,404 followersa na Instagramu.

 

bosnia.alrasub.com

Share This Post

Google1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *